Upptäck Kenya från din Airboard

Semestern i Kenya och framför allt Nairobi har förhoppningsvis gett dig mersmak av allt som Afrika kan erbjuda. Nu är det dags att säga farväl till Nairobi för denna gång och fortsätta färden på Mombasa Road, söderut mot Mombasakusten. Under tiden du färdas med Airboard genom Kenya, måste du givetvis dokumentera din resa för din egen skull och för att kunna visa andra vad du har upplevt. Genom att fästa en actionkamera i mitten av din Airboard kan du filma alla intryck och upplevelser, vilket gör att du kan återuppleva hela resan på nytt efter din hemkomst från Kenya. Om du inte ännu är bekant med den motoriserade balansbrädan kan du läsa mer om detta fenomen och beställa din egen svävarbräda gör du enkelt och bekvämt hos Airboard Pro!

Färden genom Kenya på Airboard fortsätter

Efter att du har lämnat Nairobi går färden vidare. Strax utanför staden ligger Nairobi National Park och vad passar bättre än att ta en bensträckare, ladda din airboard och åka på safaritur bland bufflar, giraffer, lejon och de andra djuren som lever på savannen? Resan går mellan Nairobi och Mombasa, längs Mombasa Road. Denna sträcka är nästan 50 mil lång, vilket innebär att du kommer behöva ladda din hoverboard under färden. I samband med dessa stopp är det lämpligt att fylla på depåerna med mat och dryck, vila en stund och upptäcka de kenyanska sevärdheterna och aktiviteterna.

 

När du kommer åkandes på din Airboardairboard 3 kommer du garanterat att väcka uppmärksamhet. Såväl turister som lokalbefolkningen kommer att bli intresserade av din balansbräda och vilja veta mer, vilket ger dig en utmärkt isbrytare för att starta konversationer och skaffa nya vänner som du kan fortsätta ha kontakt med när du kommer hem från din resa! Vem vet, du kanske även kommer att bli inbjuden hem till någon och få en bättre inblick i hur en kenyansk familj lever till vardags och få prova spännande mat som du kanske inte annars hade vågat testa. Med denna typ av interaktioner kommer din resa att kännas än mer speciell och minnena från denna kommer du att bära med dig för livet.

Väl framme i Mombasa

På din väg till Mombasa har du passerat ytterligare nationalparker och andra sevärdheter samt hunnit få ännu fler spännande intryck. Mombasa ligger vackert vid kusten och är Kenyas näst största stad. Detta är mer av än turiststad än vad huvudstaden är och här finns mycket att se och göra. Efter din långa resa kan du checka in på något av de resorthotell som finns här och glida omkring på din airboard mellan stranden, poolen, restaurang med mera. På hotellet kan du vila upp dig och, om du har en laptop med dig, klippa ihop det material din kamera har filmat. I Mombasa kan du med fördel stanna ett tag för att hinna uppleva såväl staden som kusten med dess fina korallrev, där du kan snorkla och dyka. När det väl är dags att åka hem flyger du från den internationella flygplatsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.