Njut av Kenya från din hoverboard

Din hoverboard kan du ta med dig överallt, även när du åker på semester, och då inte bara inom Sverige utan även utomlands. En airboard är smidigt att ta med sig på resan oavsett vilket transportmedel du färdas med. Mer information om dessa brädor hittar du på sajten Hoverboard kan du beställa din alldeles egna svävarbräda!

hoverboard 2

Oavsett vad du föredrar att göra på din semester så är airboarden ett utmärkt sätt att spara på krafter. Genom att använda den för att åka mellan olika mål såsom hotellets restaurang, pool, stranden, marknader, sevärdheter, skonar du också dina fötter och ben. Du kan istället använda din energi till andra saker som till exempel att vara aktiv och uppleva de äventyr som Kenya har att erbjuda. Om du hellre vill ta det lite lugnare kan du åka airboard till havet eller poolen och bli bortskämd med god mat och varma vindar.

På hoverboard genom Kenya

Kenya är ett mångfasetterat land på den spännande kontinenten Afrika där du kan uppleva olika miljöer och spännande aktiviteter. Om du är en spänningsökande våghals som gillar att klättra i berg, hittar du här Afrikas näst högsta berg – Mount Kenya. Du som istället vill upptäcka de vackra korallreven kan med fördel göra detta genom att dyka eller snorkla i de varma vattnen. Den som gillar djur och natur måste självklart ta tillfället i akt att uppleva de stora djuren på savannen genom att åka på en safaritur i exempelvis naturreservatet Masai Mara. Rafflande aktiviteter är inte någonting som uppskattas av alla. Den som hellre tar det lugnt kan istället ägna sig åt att upptäcka de vackra stränderna längs kusten vid Mombasa, shoppa, äta god mat och upptäcka den rika kulturen.

Från Nairobi till Mombasa på hoverboard

En bra utgångspunkt för en resa genom Kenya på airboard är den vackra huvudstaden Nairobi. Härifrån kan du sedan åka vidare på din bräda längs de kenyanska vägarna på den knappt 50 mil långa resan ner mot kusten, till landets näst största stad Mombasa. I staden Nairobi, som brukar kallas för den gröna staden i solen, samsas parker och grönområden med skyskrapor och andra höga byggnader. Det är ju perfekt att ta en tur i Nairobi på din hoverboard för att upptäcka vad staden har ett erbjuda när det gäller sevärdheter, kultur, mat och andra nöjen!

Med hjälp av din airboard hinner du upptäcka mycket mer av staden än vad du skulle hinna till fots. Svävarbrädan är dessutom ett mer bekvämt sätt att ta sig fram längs gatorna och den hjälper dig spara energi till annat. Med den motoriserade balansbrädan kan du även rulla fram längs mindre och smalare gator, där de flesta andra fordon inte skulle kunna framföras, och på så vis kan du upptäcka mer! När du har besökt Nairobi och tagit del av allt staden har att erbjuda, är det dags att åka vidare på din resa med hoverboard genom Kenya. Men innan du når Mombasa finns det mer att uppleva!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.